Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 پشتیبانی میزبانی وب

در رابطه با هاستینگ مشکلی دارید؟

 پشتیبانی دامنه

در رابطه با دامنه سوال دارید؟

 واحد فروش

کلیه مسائل مرتبط با پرداخت و صورتحساب ها

 واحد فروش

مشاوره در رابطه با سرویس ها و خدمات

 ارتباط با مدیریت

ارسال پیام به مدیریت سیترا هاست